VERIFICARE ISTORIC AUTO THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

verificare istoric auto Things To Know Before You Buy

Blog Article

Printre altele, aceste cunoștințe se dovedesc utile pentru un potențial cumpărător, deoarece îi allow să știe cât de mult interes a existat pentru un anumit vehicul. Un număr de verificări din diferite locații poate indica faptul că a existat o schimbare frecventă a proprietarului sau că proprietarul a încercat fileără succes să îl vândă de mult timp.

Verificarea seriei sasiului este importanta deoarece acest cod poate oferi informatii despre istoricul masinii si poate dezvalui aspecte cruciale despre starea si legalitatea vehiculului.

Te rugam sa ai in vedere faptul ca raportul comandat poate fi descarcat de pe web page in structure PDF. In as well as, iti vom trimite o copie la adresa de e-mail indicata in procesul de plata a raportului.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la treatment trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism 2nd hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este specific cel actual. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

AutoDNA oferă servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Rapoartele includ informaţii din surse precum instituţii naţionale de administrare, instituţii financiare, registre auto centrale, internet site-uri de licitaţii şi vânzări auto.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane care au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie on line. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat treatment reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

four. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in special pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Totusi, pentru o verificare mai completa si detaliata, este recomandat sa iti inregistrezi un cont si sa accesezi variantele platite.

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi day care se obţin doar contra Expense.

Acest sistem va cauta informatiile corespunzatoare VIN-ului si iti va furniza un raport detaliat despre istoricul masinii.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a internet site-ului nostru.

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si speedy. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe care il citeste mai mult examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

Report this page